ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους,  θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκομένους, συμφώνα με τους κανόνες της Ε.Ο.Π. , της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Θα ανακοινωθεί

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Οδυσσέας Ζιώγος τηλ:6977397899

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

  • Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
  • Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιανδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχειά, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, της φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργάνωσες αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο διοργανωτής θα παρέχει Ιατρό και πρώτες βοήθειες σε όποιον ποδηλάτη χρειαστεί.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η Διοργάνωση δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αθλητών, οι οποίοι, υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής:
α) λαμβάνουν γνώση των κινδύνων που υπάρχουν στο περιβάλλον του αγώνα
β) βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν (έχοντας πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα).

Η Διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

Επιπλέον, η Διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση σωματικής βλάσβης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ

  • Στον 1ο νικητή γενικής κατηγορίας αγώνων απονέμεται  κύπελλο και χρηματικό ποσό 300 ευρω.
  • Στον 2ο  γενικής κατηγορίας αγώνων απονέμεται κύπελλο και χρηματικό ποσό 150 ευρω.
  • Στον 3ο  γενικής κατηγορίας αγώνων  απονέμεται κύπελλο και χρηματικό ποσό 100 ευρω

Επίσης:

  • Στον 1ο νικητή κάθε αγώνα και κατηγορίας απονέμεται χρυσό μετάλλιο
  • Στον 2ο  νικητή κάθε αγώνα και κατηγορίας απονέμεται ασημένιο μετάλλιο
  • Στον 3ο νικητή κάθε αγώνα και κατηγορίας απονέμεται χάλκινο μετάλλιο και
  • Δίπλωμα στον 4ο ,5ο και 6ο.